VREI SA ORGANIZEZI UN EVENIMENT

DESCOPERA SPATIUL IDEAL PENTRU UN EVENIMENT UNIC

 

Peste 70.000 de spatii din toata Romania

Nicicand nu a fost mai usor sa organizezi un eveniment

 

1. Toate elementele pentru o decizie corecta

Ai posibilitatea de a vedea amplasarea spatiului fata de principalele obiective din zona. Poti analiza facilitatile oferite de fiecare propritar. Foarte usor iti poti selecta serviciile conexe din zona, diminuand astfel costurile. Ai la dispozitie parerile altor persoane care au mai utilizat spatiul respectiv. Poti compara ofertele de pret. Poti selecta spatiul ideal pentru numarul de persoane de care ai nevoie, in asezarea dorita. Poti salva o cautare pentru a o analiza mai tarziu.

 

2. Instrumente de lucru gratuite

Generezi un eveniment si ai o pagina a evenimentului. Trimiti e-mailuri la grupul tinta. Orice up-date la pagina pleaca automat catre participanti. Poti genera chestionare de feed-back si poti efectua statistici pe baza acestora. Arhiva de evenimente. Practic, tot ce ai nevoie de la inceputul si pana la sfarsitul evenimentului. Si daca acestea nu sunt suficiente, spune-ne doar si vom crea alte instrumente.

 

3. Economia inseamna profit

Puteti crea un eveniment fara a fi nevoiti sa va deplasati sa vizionati mai multe sali pentru a o alege pe cea potrivita. Evitati neplacerea de a gasi sala ideala si sa realizati ca nu este libera in perioada dorita. Puteti invita participantii fara a da un telefon. Puteti selecta serviciile conexe cele mai bune si mai apropiate de locatia selectata. Toate acestea inseamna costuri mai mici, deci profit mai mare.

 

Este foarte usor!

 

Inscrie-te"Inscrie-te!                    Descarca aplicatia AndroidDescarca aplicatia Android                    Descarca aplicatia IOSDescarca aplicatia IOS