Termeni si conditii

INTRODUCERE

Acest site este detinut si operat de ILIKE EVENT SRL, companie inregistrata in Iasi, Romania,  avand numar de inmatriculare J22/1320/2016, cod unic de inregistrare 36146822. Termenii de utilizare prezentati in continuare, impreuna cu politica noastra de confidentialitate, se aplica utilizarii de catre dvs. a www.festora.ro/eu, denumit in continuare „Site".

 

Oferim un serviciu prin care utilizatorii site-ului pot cauta si rezerva spatii atat pentru evenimente personale (botezuri, nunti, aniversari etc.), cat si pentru evenimente de business (forumuri, conferinte, seminarii, simpozioane, prezentari de firma, brockeraje, targuri, expozitii etc.). De asemenea, prin intermediul site-ului nostru puteti contacta furnizorii locali pentru servicii conexe ce va pot ajuta in desfasurarea cu succes a evenimentului (cazare, catering, cofetarii, restaurante, fotografi, filmari, sonorizare, alte echipamente specializate, aranjamente florale, entertainment etc.).

 

 

1. APLICAREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE

Acesti termeni de utilizare se aplica atat utilizatorilor si, daca nu se prevede altfel, cat si furnizorilor de servicii prezenti pe acest site. Cu exceptia cazului in care se specifica, termenii de utilizare se aplica oricarui vizitator al site-ului, indiferent daca a facut sau nu rezervari prin intermediul acestuia. Daca sunteti un furnizor de servicii si ati incheiat un contract cu noi, atunci, in cazul unui conflict intre acesti termeni de utilizare sau politica de confidentialitate si contract, conditiile contractului vor prevala. Sunteti responsabil sa va asigurati de faptul ca toti reprezentantii organizatiei dumneavoastra cunosc si respecta obligatiile care va revin conform acestor termeni de utilizare altfel, veti fi raspunzator pentru orice incalcare a acestor termeni de utilizare de catre acestia.

 

Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a acestui site sunteti de acord sa respectati acesti termeni de utilizare si politica noastra de confidentialitate. Daca sunteti utilizator va trebui, de asemenea, sa acceptati acesti termeni de utilizare inainte de a trimite o rezervare pentru un spatiu.

 

ILIKE EVENT SRL poate modifica acesti termeni de utilizare si politica de confidentialitate in orice moment, la discretia sa, fara notificare si sunteti de acord sa fiti la curent cu ultima versiune, prin accesarea acestei sectiuni din cand in cand. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu accesati sau utilizati acest site.

 

 

2. ACCESAREA SITE-ULUI

Site-ul va este pus la dispozitie in mod gratuit.

ILIKE EVENT SRL va efectua intretinerea site-ului periodic, moment in care site-ul nu va functiona. In plus, pot exista si alte intreruperi independente de vointa noastra, de aceea, nu garantam, ca veti avea acces la site in orice moment, ca site-ul nu va avea defecte, sau ca serverul de calculator unde este gazduit site-ul nu contine virusi sau alte programe daunatoare. Vom remedia, in cel mai scurt timp posibil, orice functionare necorespunzatoare sesizata.

 

Putem suspenda, retrage, intrerupe sau schimba orice parte a site-ului, sau site-ul in intregime, fara notificare. Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra daca pentru orice motiv, site-ul nu este disponibil in orice moment sau pentru o anumita perioada.

Pentru utilizarea site-ului e nevoie de anumite resurse si sunteti responsabil pentru a asigura toate resursele necesare ce tin de dumneavoastra pentru a avea acces la site.

ILIKE EVENT SRL isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula accesul oricarui utilizator la site, pentru orice motiv.

 

 

3. RESPONSABILITATEA PENTRU INFORMATIILE FURNIZATE

ILIKE EVENT SRL notifica faptul ca datele / informatiile referitoare la orice spatiu sau serviciu prezent pe site sunt furnizate de catre proprietarii de spatii sau furnizorii de servicii (afisate in numele lor) si sunt destinate ca o prezentare generala numai cu titlu orientativ si, cu exceptia cazului in care se specifica, nu formeaza, un contract cu ILIKE EVENT SRL. ILIKE EVENT SRL nu este responsabila pentru validitatea informatiilor cu privire la spatiul sau serviciul afisat. Utilizatorii nu trebuie sa se bazeze pe ele ca declaratii sau reprezentari de fapte. ILIKE EVENT SRL nu are nici o autoritate de a face sau de a da declaratii sau garantii in raport cu spatiile si serviciile furnizorilor.

 

 

4. CONTUL SI PAROLA DUMNEAVOASTRA

Prezenta clauza se aplica in cazul in care sunteti un utilizator al site-ului.

In cazul in care doriti sa faceti o rezervare a unui spatiu prin intermediul site-ului, vi se va cere sa configurati un cont. Vi se va solicita un cod de identificare, o parola si alte informatii, ca parte a procedurilor noastre de securitate. Trebuie sa tratati aceste informatii ca fiind confidentiale si nu trebuie sa le divulgati unei terte parti. ILIKE EVENT SRL va asigura de confidentialitatea acestora si ca nu vor fi instrainate unei terte parti.

 

Sunteti pe deplin responsabil pentru orice utilizare a contului si a oricaror actiuni care au loc prin intermediul contului dumneavoastra. In special, sunteti responsabil pentru a va asigura ca orice informatie pe care ne-o furnizati este corecta, completa si actualizata.

 

Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare utilizator sau parola sau alte informatii de securitate, indiferent daca sunt alese de dumneavoastra sau alocate de catre noi, in orice moment, in cazul in care, in opinia noastra rezonabila nu reusiti sa va conformati oricarei dintre prevederile acestor termeni de utilizare.

 

Daca stiti sau banuiti ca altcineva decat dumneavoastra ar cunoaste codul de identificare utilizator, parola sau alte informatii de securitate, trebuie sa ne anuntati in mod prompt pe adresa office@festora.ro.

 

 

5. CONTRACTUL CU PROPRIETARUL SPATIULUI SAU FURNIZORUL DE SERVCII

Prezenta clauza se aplica numai in cazul in care sunteti un utilizator si rezervati spatii sau servicii prin intermediul site-ului. Rezervarea unui spatiu sau a unui serviciu prin intermediul site-ului reprezinta doar initiera unei relatii intre dumneavoastra si proprietarul spatiului sau furnizorul de servicii. Daca aceasta relatie se concretizeaza sau nu printr-un contract depinde doar de dumneavoastra si proprietarul spatiului sau furnizorul de servicii. In cazul in care va exista un contract, ILIKE EVENT SRL nu va fi sub nicio forma parte a acestuia, nu va intermedia contractul, nu va arbitra partile si nu va acorda consultanta juridica. Orice astfel de contract este doar intre dumneavoastra si proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii.

 

Orice revendicare avuta impotriva unui proprietar de spatii sau furnizor de servicii trebuie trimisa acestuia si nu catre ILIKE EVENT SRL.

 

Politica de anulare in ceea ce priveste rezervarea dvs. este stabilita de catre proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii si va fi atat afisata pe site, cat si in e-mailul de confirmare pe care il veti primi atunci cand faceti rezervarea. Vi se cere sa respectati conditiile politicii de anulare.

 

Daca anulati rezervarea, suma eligibila pentru rambursare va fi in conformitate cu politica de anulare prezentata de fiecare proprietar de spatii sau furnizor de servicii.

 

Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice pierdere pe care am putea-o suferi ca urmare a oricarei actiuni impotriva noastra pe baza incalcarii de catre proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii a unui contract sau in legatura cu orice defectiune aparuta in timp ce utilizati, dumneavoastra sau reprezentantii dumneavoastra, spatiul sau echipamentul inchiriat de catre proprietarul de spatii sau serviciul furnizat de furnizorul de servicii.

 

 

6. TARIFE SI TAXE

Proprietarul spatiului sau furnizorul de servicii va percepe un tarif, care va fi afisat pe site, pentru rezervare spatii sau servicii conexe. Pentru serviciile care nu au tarif fix, acesta poate fi obtinut prin contactarea directa a furnizorului de servicii.

 

Site-ul nu adauga nici o suprataxa, comision sau alt tarif. Pretul solicitat prin site apartine integral proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii.

 

Tariful proprietarului sau furnizorului va fi afisat in moneda nationala. Vom accepta plati intr-un numar limitat de valute. Suma ce trebuie platita in valuta va fi stabilita de proprietar sau furnizor, functie de politica sa interna si cursul valutar al bancii la care are deschis cont in valuta.

 

Inainte de a trimite rezervarea, veti putea vedea suma efectiva de platit.

 

Sunteti de acord ca nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi cauzate de dumneavoastra din cauza conversiei valutare efectuate de catre banca sau alt furnizor de servicii bancare, in momentul efectuarii platii.

 

Nu suntem raspunzatori pentru orice plata pe care o datorati proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii pentru orice timp suplimentar petrecut in spatiul rezervat sau pentru orice serviciu suplimentar contractat.

 

Toate taxele specificate sunt cu TVA (acolo unde este cazul) si fara alte costuri ascunse. Tarifele si disponibilitatea informatiilor pot fi modificate fara notificare prealabila, direct de catre proprietarii de spatii sau furnizorii de servicii.

 

Toate tarifele si taxele sunt trimise in contul proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii, cu exceptia comisioanelor bancare.

 

 

7. ANULAREA SI POLITICA DE RAMBURSARE

 

7.1. Politica de anulare

Fiecare spatiu sau serviciu rezervat poate fi anulat in conditiile stabilite de catre proprietarul de spatii sau de furnizorul de servicii. Acolo unde este posibil, acestea vor fi afisate pe site. In caz contrar, este de datoria dumneavoastra sa va interesati de conditiile anularii unei rezervari.

 

 

7.2. Politica de rambursare

Rambursarea unei sume platite se face in conditiile legii sau conform politicii proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii.

 

Cu toate ca nu suntem raspunzatori pentru nicio disputa pe care o aveti cu proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii, dorim sa aveti o experienta placuta de utilizare a site-ului nostru. Daca, din orice motiv, nu sunteti multumit de vreun aspect al procedurii de rezervare, va rugam sa ne informati imediat prin e-mail office@festora.ro.

 

Vom depune eforturi rezonabile pentru a rezolva orice problema pe care ati putea-o avea.

 

 

7.3. Moneda in care se face restituirea

Orice restituire a sumelor platite sau a unui procent din suma platita, conform clauzei 7.2., va fi in moneda in care ati efectuat plata.

 

 

8. UTILIZAREA SPATIULUI SAU ECHIPAMENTELOR INCHIRIATE

Sunteti de acord sa respectati orice termeni de utilizare si politici stabilite de catre proprietarul spatiului / echipamentului in ceea ce priveste utilizarea de catre dvs. a spatiului sau a echipamentelor inchiriate, indiferent daca aceste politici sunt afisate pe site-ul nostru sau aduse in alt mod la cunostinta dvs.

 

Sunteti de acord sa utilizati spatiul / echipamentul doar pentru scopul pentru care este destinat si sa-l lasati in starea in care l-ati gasit.

 

Veti fi raspunzator pentru orice cheltuiela pe care proprietarul de spatii / echipamente este obligat sa le suporte ca urmare a lasarii spatiului sau echipamentului in stare proasta sau intr-o stare excesiva de mizerie sau pentru orice alte pagube produse de dumneavoastra sau de reprezentantii dumneavoastra.

 

Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice pierdere am putea suferi ca rezultat al unui proces deschis impotriva noastra de un proprietar de spatii / echipamente motivat de utilizarea improprie de catre dumneavoastra sau reprezentantii dumneavoastra a oricarui spatiu / echipament pus la dispozitie.

 

 

9. DREPTURI DE AUTOR

Designul site-ului, textele, grafica, alegerea si dispunerea acestora, precum si toate compilarile software, care stau la baza codului sursa, software-ul (inclusiv applet-uri), precum si toate celelalte materiale de pe acest site sunt drepturile de autor ale ILIKE EVENT SRL. TOATE DREPTURILE REZERVATE. Orice utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in orice scop, modificarea, distribuirea sau republicarea totala sau partiala, fara permisiunea prealabila in scris a ILIKE EVENT SRL este strict interzisa.

 

 

10. EXEMPLARE

Puteti vizualiza continutul site-ului pe ecran si vi se permite sa imprimati orice numar de copii ale oricarui raport furnizat de site, in intregime pentru uzul personal. Toate celelalte, copierea sau distribuirea continutului site-ului, intehgral sau partial, unei terte parti este strict interzisa.

 

 

11. EXONERARE SI LIMITAREA RASPUNDERII

In masura permisa de lege, ILIKE EVENT SRL ofera acest site si continutul sau "ca atare" si nu face nicio (si in mod expres declina toate) declaratiile sau garantiile de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la acest site sau informatiile, continutul, materialele sau produsele incluse in acest site.

 

In special, ILIKE EVENT SRL nu este responsabila pentru informatiile referitoare la spatiile / serviciile afisate pe site. ILIKE EVENT SRL nu a inspectat fiecare spatiu in parte si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru calitatea, statutul juridic sau conditiile de siguranta oferite de acestea.

 

Deoarece informatiile despre spatii / servicii sunt postate de catre proprietar / furnizor, ILIKE EVENT SRL nu garanteaza ca informatiile accesibile prin intermediul acestui site sunt corecte, complete sau curente.

 

ILIKE EVENT SRL nu va fi raspunzatoare pentru daunele rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a informatiilor, continutului, materialelor sau produselor incluse pe acest site.

 

ILIKE EVENT SRL nu este raspunzatoare de orice paguba survenita, oricarei dintre parti, in timpul utilizarii spatiului / echipamentului inchiriat. Aceasta se aplica daunelor de orice fel, inclusiv (fara a se limita) cele compensatorii, daune directe sau indirecte, pierderi de date, venit sau profit, pierderea sau deteriorarea bunurilor si cererile partilor terte. ILIKE EVENT SRL nu limiteaza raspunderea pentru frauda sau inselaciune frauduloase. De asemenea, aceasta nu limiteaza raspunderea pentru deces sau vatamare corporala.

 

 

12. PARTE IN CONTRACT

Va rugam sa retineti ca ILIKE EVENT SRL nu va fi niciodata o parte a contractului dintre utilizatorul de spatii / servicii si proprietarul de spatii / servicii. Nicio informatie din continutul site-ului festora.ro/eu nu poate fi interpretata ca parte a unui contract.

 

 

13. LINK-URILE CATRE SITE-UL NOSTRU

Oricine poate face o trimitere catre site-ul nostru, singura conditie fiind sa o faca intr-un mod corect si legal si sa nu dauneaze reputatiei noastre sau sa profite de ea.

 

Link-ul nu trebuie sa sugereze nicio forma de asociere, aprobare sau sustinere din partea noastra, in cazul in care nu exista asa ceva. Nu puteti sa postati un link catre site-ul nostru in niciun site care nu este detinut de dumneavoastra.

 

Site-ul nostru nu poate sa fie incadrat pe orice alt site, si nici nu aveti voie sa creati un link catre o alta pagina a site-ului nostru decat pagina de start. Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de postare a link-ului, fara notificare.

 

In cazul in care doriti sa utilizati in orice mod continutul site-ului nostru, va rugam sa ne contactati office@festora.ro.

 

14. LINK-URI TERTI

In cadrul site-ului pot exista link-uri sau trimiteri catre site-uri terte, parti ale unui alt site sau materiale care nu ne apartin. ILIKE EVENT SRL nu este responsabila pentru functionarea sau continutul acestor site-uri / materiale terte si ILIKE EVEN|T SRL nu va fi in nici un fel responsabila pentru orice tranzactie incheiata de catre dumneavoastra cu privire la bunuri sau servicii disponibile de la astfel de site-uri terte.