Termeni si conditii

 

DATE DE IDENTIFICARE:
S.C. ILIKE EVENT S.R.L.
Adresa: Str. Tudor Nicolae nr. 39, Iasi, Romania
Registrul Comertului: J22/1320/2016
CUI: 36146822
Telefon: 0755.111.770
Email: office@festora.ro

Acest site este detinut si operat de catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L., companie inregistrata in Iasi, Romania, avand numarul de inmatriculare in Registrul Comertului J22/1320/2016 si cod unic de inregistrare 36146822. Termenii de utilizare prezentati in continuare, impreuna cu politica noastra de confidentialitate, se aplica utilizarii de catre dvs. a website-ului www.festora.ro/eu, denumit in continuare „Site".
Oferim un serviciu prin care utilizatorii site-ului pot cauta si rezerva spatii atat pentru evenimente personale (botezuri, nunti, aniversari etc.), cat si pentru evenimente de business (forumuri, conferinte, seminarii, simpozioane, prezentari de firma, brockeraje, targuri, expozitii etc.). De asemenea, prin intermediul site-ului nostru puteti contacta furnizorii locali pentru servicii conexe ce va pot ajuta in desfasurarea cu succes a evenimentului (cazare, catering, cofetarii, restaurante, fotografi, filmari, sonorizare, alte echipamente specializate, aranjamente florale, entertainment etc.).
 
1. APLICAREA ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE
Acesti termeni de utilizare se aplica utilizatorilor si, daca nu se prevede altfel, si furnizorilor de servicii prezenti pe acest site. Cu exceptia cazului in care se specifica, termenii de utilizare se aplica oricarui vizitator al site-ului, indiferent daca a facut sau nu rezervari prin intermediul acestuia. 
Daca sunteti un furnizor de servicii si ati incheiat un contract cu noi, atunci, in cazul unui conflict intre acesti termeni de utilizare sau politica de confidentialitate si contract, conditiile contractului vor prevala. Sunteti responsabil sa va asigurati de faptul ca toti reprezentantii organizatiei dumneavoastra cunosc si respecta obligatiile care va revin conform acestor termeni de utilizare. Altfel, veti fi raspunzator pentru orice incalcare a acestor termeni de utilizare de catre acestia.
Prin accesarea sau utilizarea oricarei parti a acestui site, sunteti de acord sa respectati acesti termeni de utilizare si politica noastra de confidentialitate. Daca sunteti utilizator va trebui, de asemenea, sa acceptati acesti termeni de utilizare inainte de a trimite o rezervare pentru un spatiu.
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. poate modifica acesti termeni de utilizare si politica de confidentialitate in orice moment, la discretia sa, fara notificare si sunteti de acord sa fiti la curent cu ultima versiune, prin accesarea acestei sectiuni din cand in cand. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati acest site.
 
2. ACCESAREA SITE-ULUI
Site-ul va este pus la dispozitie in mod gratuit.
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. va efectua intretinerea site-ului periodic, moment in care site-ul nu va functiona. In plus, pot exista si alte intreruperi independente de vointa noastra. Din acest motiv, nu garantam ca veti avea acces la site in orice moment, ca site-ul nu va avea defecte sau ca serverul de calculator unde este gazduit site-ul nu contine virusi sau alte programe daunatoare. Vom remedia, in cel mai scurt timp posibil, orice functionare necorespunzatoare sesizata.
Putem suspenda, retrage, intrerupe sau schimba orice parte a site-ului sau site-ul in intregime, fara notificare. Nu vom fi raspunzatori fata de dumneavoastra daca pentru orice motiv, site-ul nu este disponibil in orice moment sau pentru o anumita perioada.
Pentru utilizarea site-ului este nevoie de anumite resurse si sunteti responsabil pentru a asigura toate resursele necesare ce tin de dumneavoastra pentru a avea acces la site.
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula accesul oricarui utilizator la site, pentru orice motiv.

3. RESPONSABILITATEA PENTRU INFORMATIILE FURNIZATE
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. notifica faptul ca datele / informatiile referitoare la orice spatiu sau serviciu prezent pe site sunt furnizate de catre proprietarii de spatii sau furnizorii de servicii (afisate in numele lor) si sunt destinate ca o prezentare generala numai cu titlu orientativ si, cu exceptia cazului in care se specifica, nu formeaza, un contract cu S.C. ILIKE EVENT S.R.L.
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu este responsabila pentru validitatea informatiilor cu privire la spatiul sau serviciul afisat. Utilizatorii nu trebuie sa se bazeze pe ele ca si declaratii sau reprezentari de fapte. 
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu are nici o autoritate de a face sau de a da declaratii sau garantii in raport cu spatiile si serviciile furnizorilor.

4. CONTUL SI PAROLA DUMNEAVOASTRA
Prezenta clauza se aplica in cazul in care sunteti un utilizator al site-ului.
In cazul in care doriti sa faceti o rezervare a unui spatiu prin intermediul site-ului, vi se va cere sa configurati un cont. Vi se va solicita un cod de identificare, o parola si alte informatii, ca parte a procedurilor noastre de securitate. Trebuie sa tratati aceste informatii ca fiind confidentiale si nu trebuie sa le divulgati unei terte parti. S.C. ILIKE EVENT S.R.L. va asigura confidentialitatea acestora si faptul ca aceste informatii nu vor fi instrainate unei terte parti.
Sunteti pe deplin responsabil pentru orice utilizare a contului si a oricaror actiuni care au loc prin intermediul contului dumneavoastra. In special, sunteti responsabil sa va asigurati ca orice informatie pe care ne-o furnizati este corecta, completa si actualizata.
Avem dreptul de a dezactiva orice cod de identificare utilizator sau parola sau alte informatii de securitate, indiferent daca acestea sunt alese de dumneavoastra sau alocate de catre noi, in orice moment, in cazul in care, in opinia noastra rezonabila nu reusiti sa va conformati oricarei dintre prevederile acestor termeni de utilizare.
Daca stiti sau banuiti ca altcineva decat dumneavoastra ar cunoaste codul de identificare utilizator, parola sau alte informatii de securitate, trebuie sa ne anuntati in mod prompt pe adresa de email office@festora.ro.

5. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. cu sediul in Str. Tudor Nicolae nr. 39, Iasi, Romania, email office@festora.ro garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

DEFINITII

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. ILIKE EVENT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.festora.ro informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea rezervarilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularele din site (contact, informatii facturare, abonare la newsletter, logare cont utilizator, inregistrare persoana fizica / juridica, detin spatiu, caut spatiu, ofer servicii conexe, autentificare chat asistenta in timp real) declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. ILIKE EVENT S.R.L.  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L. si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termeni si Conditii, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

  • •    dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
  • •    dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
  • •    dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
  • •    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • •    dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
  • •    dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
  • •    dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
  • •    dreptul de a va retrage consimtamantul;
  • •    dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. ILIKE EVENT S.R.L. in Str. Tudor Nicolae nr. 39, Iasi, Romania va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.

Astfel, www.festora.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.festora.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa office@festora.ro.

6. CONTRACTUL CU PROPRIETARUL SPATIULUI SAU FURNIZORUL DE SERVCII
Prezenta clauza se aplica numai in cazul in care sunteti un utilizator si rezervati spatii sau servicii prin intermediul site-ului. Rezervarea unui spatiu sau a unui serviciu prin intermediul site-ului reprezinta doar initierea unei relatii intre dumneavoastra si proprietarul spatiului sau furnizorul de servicii. 
Daca aceasta relatie se concretizeaza sau nu printr-un contract depinde doar de dumneavoastra si de proprietarul spatiului sau furnizorul de servicii. In cazul in care va exista un contract, S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu va fi sub nicio forma parte a acestuia, nu va intermedia contractul, nu va arbitra partile si nu va acorda consultanta juridica. Orice astfel de contract este doar intre dumneavoastra si proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii.
Orice revendicare avuta impotriva unui proprietar de spatii sau furnizor de servicii trebuie trimisa acestuia si nu catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L.
Politica de anulare in ceea ce priveste rezervarea dvs. este stabilita de catre proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii si va fi afisata atat pe site cat si in e-mailul de confirmare pe care il veti primi atunci cand faceti rezervarea. Vi se cere sa respectati conditiile politicii de anulare. 
Daca anulati rezervarea, suma eligibila pentru rambursare va fi in conformitate cu politica de anulare prezentata de fiecare proprietar de spatii sau furnizor de servicii.
Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice pierdere pe care am putea-o suferi ca urmare a oricarei actiuni impotriva noastra pe baza incalcarii de catre proprietarul de spatii sau furnizorul de servicii a unui contract sau in legatura cu orice defectiune aparuta in timp ce utilizati, dumneavoastra sau reprezentantii dumneavoastra, spatiul sau echipamentul inchiriat de catre proprietarul de spatii sau serviciul furnizat de furnizorul de servicii.
 
7. TARIFE SI TAXE
Proprietarul spatiului sau furnizorul de servicii va percepe un tarif, care va fi afisat pe site, pentru rezervare spatii sau servicii conexe. Pentru serviciile care nu au tarif fix, acesta poate fi obtinut prin contactarea directa a furnizorului de servicii.
Site-ul nu adauga nici o suprataxa, comision sau alt tarif. Pretul solicitat prin site apartine integral proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii.
Tariful proprietarului sau furnizorului va fi afisat in moneda nationala. Vom accepta plati intr-un numar limitat de valute. Suma ce trebuie platita in valuta va fi stabilita de catre proprietar sau furnizor, in functie de politica sa interna si de cursul valutar al bancii la care are deschis cont in valuta.
Inainte de a trimite rezervarea, veti putea vedea suma efectiva de platit. Sunteti de acord ca nu suntem responsabili pentru eventualele pierderi cauzate de dumneavoastra din cauza conversiei valutare efectuate de catre banca sau alt furnizor de servicii bancare, in momentul efectuarii platii.
Nu suntem raspunzatori pentru orice plata pe care o datorati proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii pentru orice timp suplimentar petrecut in spatiul rezervat sau pentru orice serviciu suplimentar contractat.
Toate taxele specificate sunt cu TVA (acolo unde este cazul) si fara alte costuri ascunse. Tarifele si disponibilitatea informatiilor pot fi modificate fara o notificare prealabila, direct de catre proprietarii de spatii sau furnizorii de servicii.
Toate tarifele si taxele sunt trimise in contul proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii, cu exceptia comisioanelor bancare.
 
8. ANULAREA SI POLITICA DE RAMBURSARE
8.1. POLITICA DE ANULARE
Fiecare spatiu sau serviciu rezervat poate fi anulat in conditiile stabilite de catre proprietarul de spatii sau de furnizorul de servicii. Acolo unde este posibil, acestea vor fi afisate pe site. In caz contrar, este de datoria dumneavoastra sa va interesati de conditiile anularii unei rezervari.

8.2. POLITICA DE RAMBURSARE
Rambursarea unei sume platite se face in conditiile legii sau conform politicii proprietarului de spatii sau furnizorului de servicii.
Cu toate ca nu suntem raspunzatori pentru nicio disputa pe care o aveti cu proprietarul de spatii sau cu furnizorul de servicii, dorim sa aveti o experienta placuta de utilizare a site-ului nostru. Daca, din orice motiv, nu sunteti multumit de vreun aspect al procedurii de rezervare, va rugam sa ne informati imediat prin e-mail la adresa office@festora.ro.
Vom depune eforturi rezonabile pentru a rezolva orice problema pe care ati putea-o avea.
 
8.3. MONEDA IN CARE SE FACE RESTITUIREA

Orice restituire a sumelor platite sau a unui procent din suma platita, conform clauzei 7.2., va fi in moneda in care ati efectuat plata.
 
9. UTILIZAREA SPATIULUI SAU A ECHIPAMENTELOR INCHIRIATE
Sunteti de acord sa respectati orice termeni de utilizare si politici stabilite de catre proprietarul spatiului / echipamentului in ceea ce priveste utilizarea de catre dvs. a spatiului sau a echipamentelor inchiriate, indiferent daca aceste politici sunt afisate pe site-ul nostru sau aduse in alt mod la cunostinta dvs.
Sunteti de acord sa utilizati spatiul / echipamentul doar pentru scopul pentru care este destinat si sa-l lasati in starea in care l-ati gasit.
Veti fi raspunzator pentru orice cheltuiala pe care proprietarul de spatii / echipamente este obligat sa o suporte ca urmare a lasarii spatiului sau echipamentului in stare proasta sau intr-o stare excesiva de mizerie sau pentru orice alte pagube produse de dumneavoastra sau de reprezentantii dumneavoastra.
Sunteti de acord sa ne despagubiti pentru orice pierdere am putea suferi ca rezultat al unui proces deschis impotriva noastra de un proprietar de spatii / echipamente motivat de utilizarea improprie de catre dumneavoastra sau reprezentantii dumneavoastra a oricarui spatiu / echipament pus la dispozitie.

10. DREPTURI DE AUTOR
Designul site-ului, textele, grafica, alegerea si dispunerea acestora precum si toate compilarile software, care stau la baza codului sursa, software-ul (inclusiv applet-uri), precum si toate celelalte materiale de pe acest site sunt drepturile de autor ale S.C. ILIKE EVENT S.R.L.
TOATE DREPTURILE REZERVATE
Orice utilizare a materialelor de pe acest site, inclusiv reproducerea in orice scop, modificarea, distribuirea sau republicarea totala sau partiala, fara permisiunea prealabila in scris a S.C. ILIKE EVENT S.R.L. este strict interzisa.

11. EXEMPLARE
Puteti vizualiza continutul site-ului pe ecran si vi se permite sa imprimati orice numar de copii ale oricarui raport furnizat de site, in intregime pentru uzul personal. Toate celelalte, copierea sau distribuirea continutului site-ului, integral sau partial, unei terte parti este strict interzisa.
 
12. EXONERARE SI LIMITAREA RASPUNDERII
In masura permisa de lege, S.C. ILIKE EVENT S.R.L. ofera acest site si continutul sau "ca atare" si nu face nicio (si in mod expres declina toate) declaratiile sau garantiile de orice fel, explicite sau implicite, cu privire la acest site sau informatiile, continutul, materialele sau produsele incluse in acest site.
In special, S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu este responsabila pentru informatiile referitoare la spatiile / serviciile afisate pe site. S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu a inspectat fiecare spatiu in parte si nu isi asuma nicio responsabilitate pentru calitatea, statutul juridic sau conditiile de siguranta oferite de acestea.
Deoarece informatiile despre spatii / servicii sunt postate de catre proprietar / furnizor, S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu garanteaza ca informatiile accesibile prin intermediul acestui site sunt corecte, complete sau curente.
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu va fi raspunzatoare pentru daunele rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a informatiilor, continutului, materialelor sau produselor incluse pe acest site.
S.C. ILIKE EVENT S.R.L.  nu este raspunzatoare de orice paguba survenita, oricarei dintre parti, in timpul utilizarii spatiului / echipamentului inchiriat. Aceasta se aplica daunelor de orice fel, inclusiv (fara a se limita) cele compensatorii, daune directe sau indirecte, pierderi de date, venit sau profit, pierderea sau deteriorarea bunurilor si cererile partilor terte. S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu limiteaza raspunderea pentru frauda sau inselaciuni frauduloase. De asemenea, aceasta nu limiteaza raspunderea pentru deces sau vatamare corporala.
 
13. PARTE IN CONTRACT
Va rugam sa retineti ca S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu va fi niciodata o parte a contractului dintre utilizatorul de spatii / servicii si proprietarul de spatii / servicii. Nicio informatie din continutul site-ului www.festora.ro/eu nu poate fi interpretata ca parte a unui contract.
 
14. LINKURILE CATRE SITE-UL NOSTRU
Oricine poate face o trimitere catre site-ul nostru, singura conditie fiind sa o faca intr-un mod corect si legal si sa nu dauneaze reputatiei noastre sau sa profite de ea.
Link-ul nu trebuie sa sugereze nicio forma de asociere, aprobare sau sustinere din partea noastra, in cazul in care nu exista asa ceva. Nu puteti sa postati un link catre site-ul nostru in niciun site care nu este detinut de dumneavoastra.
Site-ul nostru nu poate sa fie incadrat pe orice alt site si nici nu aveti voie sa creati un link catre o alta pagina a site-ului nostru decat pagina de start. Ne rezervam dreptul de a retrage permisiunea de postare a link-ului, fara notificare.
In cazul in care doriti sa utilizati in orice mod continutul site-ului nostru, va rugam sa ne contactati office@festora.ro.

15. LINK-URI TERTI
In cadrul site-ului pot exista link-uri sau trimiteri catre site-uri terte, parti ale unui alt site sau materiale care nu ne apartin. S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu este responsabila pentru functionarea sau continutul acestor site-uri / materiale terte si S.C. ILIKE EVENT S.R.L. nu va fi in niciun fel responsabila pentru orice tranzactie incheiata de catre dumneavoastra cu privire la bunuri sau servicii disponibile de la astfel de site-uri terte.