Politica de confidentialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Toate informatiile cu caracter personal obtinute de la dumneavoastra, le procesam in conformitate cu politica noastra de confidentialitate. Prin utilizarea site-ului nostru, si sub rezerva termenilor politicii de confidentialitate, sunteti de acord cu o astfel de procesare si garantati ca toate datele furnizate de dvs. sunt corecte.

 

ILIKE EVENT SRL respecta dreptul la intimitate. Vizitatorii sunt avertizati ca de fiecare data cand ne viziteaza site-ul, doua niveluri de informatii generale de vizita lor pot fi retinute. Primul nivel cuprinde informatii analitice statistice despre zona, tip de browser, limba, sistem de operare etc. Al doilea set de informati este personal si vizitatorul le ofera in cunostinta de cauza, atunci cand isi creeaza un cont.

 

Informatiile statistice si analitice sunt furnizate de google analytics si nu ofera informatii despre fiecare individ in parte ci despre numarul de persoane care ne viziteaza site-ul, numarul de persoane care se intorc pe acest site; paginile vizitate; timpul cat stau pe site, pagina de pe care parasesc site-ul, cuvintele folosite in cautare pentru a ajunge pe site etc. Aceste informatii ne ajuta sa interpretam traficul pe site-ul nostru, astfel incat sa putem gestiona capacitatea si eficienta acestuia. De asemenea, ne ajuta sa intelegem ce parti ale acestui site sunt cele mai populare si, in general, pentru a evalua comportamentul utilizatorilor si a masura interesul si utilizarea diferitelor zone ale site-ului.

 

Prin intermediul acestui va fi necesar sa ne trimiteti informatii, in unele zone cum ar fi „contactati-ne“, „creeaza cont“, „login”,  „inscriere pentru buletinul informativ“ sau orice alta zona in care s-ar putea trimite e-mail-uri, cerere informatii suplimentare sau sa ofere un feedback. Veti lasa, de asemenea informatii atunci cand efectuati rezervarea unei sali. Prin decizia dumneavoastra de a le utiliza, ne veti oferi un anumit nivel de informatii personale. Aceste informatii vor fi folosite de ILIKE EVENT SRL doar pentru:

 • scopurile pentru care au fost furnizate de catre dumneavoastra;
 • in scopul verificarii si analizei statistice;
 • scopuri de administrare.

 

In cazul unei rezervarii  a unui spatiu sau serviciu, informatiile vor fi, de asemenea, disponibile proprietarului de spatii / furnizorului de servicii in cauza.

 

 

1. VIRUSI

Noi nu garantam ca site-ul nostru va fi sigur, fara bug-uri sau virusi, cu toate ca depunem intreg efortul pentru a-l mentine astfel.

Sunteti responsabil pentru configurarea hardware-ului si software-ului detinut pentru a accesa in siguranta site-ul nostru. Ar trebui sa utilizati propriul software de protectie antivirus.

 

 

2. CONTINUT

Orice material pe care il incarcati pe site-ul nostru va fi considerat neconfidential si non-proprietate personala, prin urmare avem dreptul de a utiliza, copia, distribui si dezvalui oricarei terte parti, orice astfel de material, in orice scop. Avem, de asemenea, dreptul de a dezvalui identitatea oricarui tert care pretinde ca orice material postat sau incarcat de dumneavoastra pe site-ul nostru constituie o incalcare a drepturilor lor de proprietate intelectuala sau a dreptului lor la viata privata.

 

Nu vom fi responsabili sau raspunzatori fata de orice terta parte, pentru continutul sau acuratetea oricaror materiale postate de dumneavoastra sau de orice alt utilizator al site-ului nostru.

 

Avem dreptul de a elimina orice material sau postare de pe site-ul nostru, daca, in opinia noastra, un astfel de material nu respecta standardele de continut stabilite in continuare.

 

In niciun caz, ILIKE EVENT SRL nu accepta raspunderea pentru orice incalcare a drepturilor de autor a oricaror imagini incarcate de utilizatorii site-ului festora.ro/eu.

 

 

3. UTILIZARI ACCEPTATE

 

3.1 Servicii interactive

Oferim servicii interactive pe site-ul nostru: comentarii, testimoniale, posibilitatea de a evalua, formulare de feed-back, comenzi etc. In cazul in care vom oferi un nou serviciu interactiv, va vom furniza informatii clare despre tipul de serviciu oferit, daca acesta este moderat si ce forma de moderare se utilizeaza (inclusiv daca este uman sau tehnic).

 

Vom face tot posibilul pentru a evalua orice risc posibil pentru utilizatori, atunci cand se utilizeaza orice serviciu interactiv furnizat pe site-ul nostru, si vom decide, in fiecare caz, daca este necesar sa se utilizeze moderarea serviciului (inclusiv ce fel de moderare se va utiliza). Desi vom depune eforturi rezonabile pentru a monitoriza toate serviciile oferite, excludem in mod expres raspunderea noastra pentru orice pierdere sau dauna care rezulta din utilizarea oricarui serviciu interactiv de un utilizator, prin incalcarea standardelor noastre de continut stabilite in acest capitol, indiferent daca serviciul este moderat sau nu.

 

3.2 Standarde de continut

Aceste standarde de continut se aplica oricarui material pe care doriti sa-l postati pe site-ul nostru. Standardele se aplica fiecarui fragment din postare, precum si ansamblului sau. Garantati ca ne veti despagubi pentru orice prejudiciu adus prin nerespectarea acestor clauze.

 

Textele publicate trebuie sa:

 • fie adevarate;
 • fie exacte;
 • respecte legislatia din Romania si din tara unde are domiciliul cel care posteaza.

 

Postarile nu trebuie sa:

 • contina informatii defaimatoare pentru o persoana;
 • contina informatii obscene, ofensatoare, mesaje de ura sau care pot deranja alte persoane;.
 • promoveze texte sau imagini explicit sexuale;
 • promoveaze violenta;
 • promoveze discriminarea pe motive de rasa, sex, religie, nationalitate, handicap, orientare sexuala sau varsta;
 • aduca atingere dreptului de autor sau marcii comerciale a oricarei alte persoane fizice sau juridice;
 • fie de natura sa induca in eroare orice persoana;
 • fie facute cu incalcarea oricarei obligatii legale datorate unei terte parti, cum ar fi o obligatie contractuala sau o obligatie de incredere;
 • promoveze orice activitate ilegala;
 • reprezinte un pericol, abuz sau sa invadeze intimitatea altei persoane, sa provoace neplaceri sau anxietate inutila;
 • hartuiasca, supere, ia in ras, alarmeze sau enerveze orice alta persoana;
 • fie folosite pentru a juca rolul unei alte persoane sau pentru a denatura identitatea sau afilierea cu orice persoana;
 • dea impresia ca emana de la noi, in cazul in care acest lucru nu este cazul.

 

3.3 Utilizari interzise

Veti putea folosi site-ul nostru numai in scopuri legale.

Nu se poate folosi site-ul nostru:

 • in orice mod care incalca orice lege locala, nationala sau internationala;
 • in orice mod ilegal sau fraudulos, sau care are vreun scop sau efect ilegal sau fraudulos;
 • in scopul de a face rau sau de a incerca sa faca rau oricarei alte persoane;
 • pentru a trimite sau a primi cu buna stiinta, a incarca, descarca, utiliza sau reutiliza orice material care nu respecta standardele noastre de continut;
 • pentru a transmite sau facilita trimiterea, oricaror forme de publicitate nesolicitate sau neautorizate, sau orice alta forma de mesaj nesolicitat (spam);
 • pentru a transmite cu buna stiinta orice date, sau incarca orice material care contine virusi, cai troieni, viermi, bombe, inregistratoare de taste, spyware, adware sau orice alte programe daunatoare sau cod de computer similar, concepute pentru a afecta negativ functionarea oricarui software sau hardware de calculator.

 

De asemenea, nu puteti reproduce, copia sau re-vinde orice parte a site-ului nostru prin incalcarea termenilor de utilizare si a politicii de cofidentialitate.

 

Va este interzis sa accesati fara permisiune, sa interferati, deteriorati sau perturbati:

 • orice parte a site-ului nostru;
 • orice echipament sau retea pe care este stocat site-ul nostru;
 • orice software utilizat in funcyionarea site-ului nostru;
 • orice echipament de retea sau software detinut sau utilizat de catre o terta parte.

Nu aveti voie sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la site-ul nostru, serverul pe care este stocat site-ul nostru sau orice alt server, computer sau baza de date la care este conectat site-ul nostru. Nu aveti voie sa atacati site-ul nostru printr-un atac de tip denial-of-service sau orice alt tip de atac destinat sa afecteze functionarea normala a site-ului nostru.

 

Vom raporta orice astfel de actiuni autoritatilor responsabile de aplicarea legii si vom coopera cu aceste autoritati prin dezvaluirea identitatii dumneavoastre. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul de a utiliza site-ul nostru va inceta imediat.

 

3.4 Suspendarea si rezilierea

Vom stabili, la discretia noastra, daca a existat o incalcare a clauzelor din termenii de utilizare sau din politica de confidentialitate, prin modul in care utilizati site-ul nostru. Atunci cand a avut loc o incalcare a acestor clauze, vom lua masurile pe care le consideram adecvate.

 

Nerespectarea clauzelor din termenii de utilizare sau politica de confidentialitate poate avea ca rezultat luarea din partea noastra a oricareia dintre urmatoarele actiuni:

 • retragerea imediata, temporara sau permanenta a dreptului de a utiliza site-ul nostru;
 • indepartarea imediata, temporara sau permanenta a mesajelor publicate sau materialelor incarcate de dumneavoastra pe site-ul nostru;
 • emiterea unui avertisment;
 • proceduri legale impotriva dumneavoastra de rambursare a tuturor costurilor suportate pentru remedierea pagubelor suferite (inclusiv, dar fara a ne limita la acestea, costurile juridice);
 • actiuni in justitie impotriva ta.

 

Raspunderile descrise in aceasta politica si in termenii de utilizare nu sunt limitate, si putem intreprinde orice alta actiune pe care o consideram adecvata situatiei in speta.

 

 

4. DETALII DE CONTACT

ILIKE EVENT SRL are sediul principal in Romania, judetul Iasi, comuna Miroslava, sat Valea Adanca, str. Tudor Neculai nr. 39. De asemenea, ne puteti contacta pe email office@festora.ro sau telefon +40 755 111.770.

 

 

5. PRECIZARI JURIDICE

Daca oricare parte a Termenilor de utilizare sau Politicii de confidentialitate este gasita de catre orice instanta, tribunal, organism sau autoritate de jurisdictie competent administrativa de a fi ilegala, nula sau neaplicabila, atunci acea parte va fi separata de restul conditiilor de utilizare si devine ineficienta fara, in masura in care este posibil, modificarea oricaror alte clauze din termenii de utilizare sau politicii de confidentialitate. Restul clauzelor vor ramane in vigoare si vor avea efect.

 

 

6. DEROGARE

Nicio intarziere a ILIKE EVENT SRL de a-si exercita drepturile nu va functiona ca o renuntare la acestea.

 

 

7. JURISDICTIE

Termenii de utilizare si Politica de confidentialitate sunt reglementate de dreptul roman. Instantele au competenta exclusiva de a solutiona orice litigii care pot aparea din sau in legatura cu Termenii de utilizare sau Politica de confidentialitate. Sunteti de acord sa va supuneti acestei jurisdictii.

 

 

8. INFORMATII GENERALE

Acest site contine informatii generale despre ILIKE EVENT SRL si despre serviciile noastre. Materialele continute sunt furnizate doar in scop informativ. Nu ar trebui sa actionati sau sa va abtineti de la vreo actiunea pe baza oricarui material din acest website.

 

 

9. LIMITAREA RASPUNDERII

In masura permisa de lege, ILIKE EVENT SRL nu va fi raspunzatoare pentru pierderea sau deteriorarea care rezulta din utilizarea echipamentelor, instalatiilor, spatiilor sau oricaror servicii oferite prin intermediul acestui site (inclusiv, dar fara a ne limita la acestea, pierderile indirecte sau subsecvente, sau daune, pierderi de date, venituri, profit sau oportunitati, pierderea sau deteriorarea bunurilor unor terte parti), chiar daca ILIKE EVENT SRL a fost informata cu privire la posibilitatea existentei acestor tipuri de pierderi sau astfel de pierderi erau previzibile.

 

ILIKE EVENT SRL faciliteaza online rezervari pentru sali de conferinte si intalniri si pentru servicii conexe organizarii de evenimente. Va prezentam informatii furnizate de proprietarii spatiilor si furnizorii de servicii. Nu suntem responsabili de actualizarea continutului si nu putem fi trasi la raspundere pentru orice iinexactitate in informatiile prezentate. Orice informatie sau date personale primite prin intermediul site-ului nu vor fi furnizate unei terte parti, alta decat proprietarului spatiului sau furnizorul de servicii cu care doriti sa corepondati. Nici o responsabilitate pentru eventualele pierderi suferite de proprietarul spatiului / furnizorul de servicii sau client, pe parcursul derularii relatiei contractuale sau dupa aceasta nu va fi acceptata de catre ILIKE EVENT SRL.

 

ILIKE EVENT SRL nu este in mod specific nicio parte a vreunui contract de rezervare / prestare servicii si nu isi asuma raspunderea pentru orice pretentii sau reclamatii facute de partile contractante. Ambele parti (proprietarii de spatii / furnizorii de servicii si clienti) sunt de acord sa despagubeasca ILIKE EVENT SRL impotriva oricaror daune de raspundere sau pierdere, inclusiv taxele legale si cheltuielile care sunt suportate ca urmare a oricarei actiuni, inactiuni sau omisiuni ce aduc prejudicii ILIKE EVENT SRL.

 

10. DREPTURILE DE AUTOR

Informatiile, continutul, grafica, textul, imaginile, marcile comerciale, denumirile comerciale, sloganurile si logo-urile continute pe acest site sunt protejate prin drepturi de autor, dreptul marcii comerciale, dreptul bazelor de date, dreptul sui generis si alte legi de proprietate intelectuala in conformitate cu legile nationale si tratatele internationale.

 

Acest site poate fi copiat in scopul de vizualizare, dar nu poate fi stocat sau copiat pentru a fi redistribuit.