Politica de confidentialitate

 

DATE DE IDENTIFICARE:
S.C. ILIKE EVENT S.R.L.
Adresa: Str. Tudor Nicolae nr. 39, Iasi, Romania
Registrul Comertului: J22/1320/2016
CUI: 36146822
Telefon: 0755.111.770
Email: office@festora.ro

Acest site este detinut si operat de catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L., companie inregistrata in Iasi, Romania, avand numarul de inmatriculare in Registrul Comertului J22/1320/2016 si cod unic de inregistrare 36146822. Politica de confidentialitate prezentata in continuare se aplica utilizarii de catre dvs. a website-ului www.festora.ro/eu.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
S.C. ILIKE EVENT S.R.L. cu sediul in Str. Tudor Nicolae nr. 39, Iasi, Romania, email office@festora.ro garanteaza ca va continua sa prelucreze datele furnizate de clientii sai in conformitate cu Regulamentul UE nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

DEFINITII

„Date cu caracter personal" inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

"Prelucrare" inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

S.C. ILIKE EVENT S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe www.festora.ro informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea rezervarilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularele din site (contact, informatii facturare, abonare la newsletter, logare cont utilizator, inregistrare persoana fizica / juridica, detin spatiu, caut spatiu, ofer servicii conexe, autentificare chat asistenta in timp real) declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a S.C. ILIKE EVENT S.R.L.  si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L. si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre S.C. ILIKE EVENT S.R.L. si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor de marketing, de publicitate, media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentei Politici de confidentialitate, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate  urmatoarele drepturi:

  • •    dreptul de acces la datele cu caracter personal care va privesc;
  • •    dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte;
  • •    dreptul de a solicita stergerea datelor in anumite circumstante (de exemplu atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile mentionate mai sus);
  • •    dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale;
  • •    dreptul la restrictionarea prelucrarilor;
  • •    dreptul de a va opune prelucrarii si de a solicita stergerea datelor;
  • •    dreptul de a fi notificat in caz de incalcari a securitatii datelor;
  • •    dreptul de a va retrage consimtamantul;
  • •    dreptul de a depune plangere in fata unei autoritati de supraveghere.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. ILIKE EVENT S.R.L. in Str. Tudor Nicolae nr. 39, Iasi, Romania va puteti exercita, in mod gratuit, drepturile mentionate mai sus.

Astfel, www.festora.ro poate notifica utilizatorii / clientii privind ofertele curente prin newsletter si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Orice utilizator  /client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.festora.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa office@festora.ro.

S.C. ILIKE EVENT S.R.L. poate modifica aceasta politica de confidentialitate in orice moment, la discretia sa, fara notificare si sunteti de acord sa fiti la curent cu ultima versiune, prin accesarea acestei sectiuni din cand in cand. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu accesati sau sa utilizati acest site.